Christoffer Eriksen

Mit navn er Christoffer Eriksen, og jeg arbejder som Relationsformidler med fokus på børns trivsel og udvikling i daginstitutioner.

Til daglig er jeg ansat som daginstitutionspædagog og har mange års erfaring inden for det pædagogiske felt. Jeg vejleder studerende og er aktiv i både forældreråd og bestyrelse på min arbejdsplads. Desuden rådgiver jeg voldsudsatte børn og unge som frivillig.

Uddannelse

Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter:

  • Uddannet pædagog
  • Uddannet psykoterapeut

Baggrund og Erfaring

Mit arbejde tager udgangspunkt i at skabe rammer, der fremmer børns trivsel og udvikling. Gennem årene har jeg:

  • Vejledt studerende for at styrke deres pædagogiske praksis og refleksion
  • Arbejdet med børns følelsesmæssige og kropslige udvikling, især i forhold til at forstå deres behov på et før-sprogligt niveau
  • Inddraget forældre og ledelse gennem aktiv deltagelse i forældreråd og bestyrelsesarbejde
  • Rådgivet voldsudsatte børn og unge som frivillig, hvilket har styrket min forståelse for børns komplekse behov

Jeg er særligt optaget af, hvordan vi kan møde børnene ikke kun gennem ord, men også på et følelsesmæssigt og kropsligt plan. For børn, der ikke trives, ser jeg dem ofte som ambassadører for gruppen – de giver os indsigt i, hvordan vi kan forbedre de betingelser, vi skaber for alle børns trivsel.

Fokus og Vision

Som Relationsformidler er mit mål at skabe inkluderende og trygge miljøer, hvor børn kan udvikle sig både fagligt og socialt. Jeg arbejder for at styrke fagpersoners bevidsthed om, hvordan vi bedst understøtter børns følelsesmæssige fundament og deres plads i fællesskabet.

Jeg tror på, at en vågen og reflekteret pædagogisk praksis er afgørende for at skabe miljøer, hvor både børn og voksne trives. Ved at lytte til børns signaler og engagere os på flere niveauer kan vi skabe en positiv og meningsfuld hverdag for alle.

 

Christoffer Eriksen - Relationsformidlerne

Hvem er Relationsformidlerne?

Relationsformidlerne tilbyder specialiserede forløb, kurser, værdidage og pædagogiske dage inden for områder som relationskompetence, konflikthåndtering med afsæt i Low Arousal-metoden, forløb der understøtter børns regulering i samspil gennem legen, kurser hvor udviklingsstøttende samspil sættes under lup med afsæt i Marte Meo-metoden, Lederkurser og udvikling af inkluderende læringsmiljøer.