Ulla Drewsen Lidsmoes

Mit navn er Ulla Drewsen Lidsmoes, og jeg arbejder som Relationsformidler med fokus på at styrke relationer og samspil i familier og faglige fællesskaber.

Jeg er partner i virksomheden Bedre Familieliv, hvor jeg som selvstændig familieterapeut har gennemført over 200 forløb. Gennem mit arbejde er jeg drevet af et ønske om at hjælpe fagprofessionelle og forældre til at skabe større ro og glæde i hverdagen, så både børn og voksne kan føle sig mere hele og duelige.

Uddannelse

Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter:

  • Cand.mag. i psykologi og pædagogik
  • Certificeret psykoterapeut i emotionsfokuseret terapi (MPF)
  • Efteruddannelse i neuroaffektiv psykoterapi
  • Marte Meo terapeut
  • Uddannet småbørnskonsulent
  • Emotionsfokuseret forældrevejleder (EFST, Norge)

Baggrund og Erfaring

Med over 15 års erfaring inden for familieterapi og relationsarbejde har jeg arbejdet med:

  • Familieterapeut ved kommunalt familiecenter i Greve (12 år)
  • Familiebehandler på Glostrup Familiehandlingshjem for småbørnsfamilier (1 år)

Mit fokus har altid været på de følelsesmæssige sider af samspillet i familier. Jeg arbejder for at støtte både børn og voksne i at opnå bedre trivsel, stærkere relationer og større forståelse for hinandens behov og følelser.

Fokus og Vision

Som Relationsformidler er mit mål at hjælpe familier og fagpersoner med at skabe trygge og udviklingsstøttende relationer. Gennem indsigt og refleksion arbejder jeg for at fremme ro, glæde og nærvær i hverdagen for alle involverede.

Mit arbejde kombinerer dyb teoretisk viden med mange års praktisk erfaring, hvilket gør mig i stand til at skabe konkrete og meningsfulde forandringer i både familier og professionelle sammenhænge.

Ulla Lidsmoes

Hvem er Relationsformidlerne?

Relationsformidlerne tilbyder specialiserede forløb, kurser, værdidage og pædagogiske dage inden for områder som relationskompetence, konflikthåndtering med afsæt i Low Arousal-metoden, forløb der understøtter børns regulering i samspil gennem legen, kurser hvor udviklingsstøttende samspil sættes under lup med afsæt i Marte Meo-metoden, Lederkurser og udvikling af inkluderende læringsmiljøer.