Mai Vinsted

Mit navn er Mai Vinsted, og jeg arbejder som Relationsformidler samt som projektleder i UNICEF Danmark.

Jeg brænder for at skabe trygge og udviklingsstøttende miljøer for børn og unge og har stor erfaring med projekter, der fremmer trivsel, læring og deltagelse. Gennem mit arbejde trækker jeg på en kombination af pædagogisk indsigt, antropologisk forståelse og praktisk erfaring fra både nationale og internationale sammenhænge.

Uddannelse

Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter:

  • Kandidat i pædagogisk antropologi
  • Professionsbachelor som pædagog

Baggrund og Erfaring

Jeg har gennem min karriere haft flere ansvarsfulde roller inden for det pædagogiske og strategiske felt, blandt andet:

  • Projektleder i UNICEF Danmark, hvor jeg arbejder med projekter, der fremmer børns trivsel og rettigheder.
  • Specialkonsulent i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor jeg havde fokus på udvikling og implementering af indsatser inden for læring og trivsel.
  • Evalueringskonsulent ved Danmarks Evalueringsinstitut (EVA), hvor jeg bidrog til analyser og evalueringer inden for uddannelse og pædagogik.
  • Erfaring som specialpædagog og pædagog med fokus på inklusion og trivsel i både special- og almenområdet.

Fokus og Vision

Som Relationsformidler arbejder jeg for at skabe stærkere relationer og fællesskaber, der fremmer trivsel og læring. Jeg tror på, at vi gennem refleksion og samarbejde kan styrke det pædagogiske arbejde og skabe miljøer, hvor alle børn føler sig set, hørt og inkluderet.

Min baggrund i pædagogisk antropologi giver mig en unik forståelse for de kulturelle og sociale dynamikker, der påvirker børn og unges hverdag. Jeg kombinerer denne viden med praktisk erfaring og strategisk indsigt for at gøre en reel forskel i dagtilbud, skoler og andre børnemiljøer.

 

Mai Vinsted - Relationsformidlerne

Hvem er Relationsformidlerne?

Relationsformidlerne tilbyder specialiserede forløb, kurser, værdidage og pædagogiske dage inden for områder som relationskompetence, konflikthåndtering med afsæt i Low Arousal-metoden, forløb der understøtter børns regulering i samspil gennem legen, kurser hvor udviklingsstøttende samspil sættes under lup med afsæt i Marte Meo-metoden, Lederkurser og udvikling af inkluderende læringsmiljøer.